Informatica

Va investi Jeff Bezos în Dogecoin? Experții explică ce s-ar întâmpla dacă ar face-o

Jeff Bezos ar putea împinge Dogecoin la un nou nivel, spun un grup de analiști

Un grup de analiști de criptomonede a sugerat recent că fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ar putea fi singurul investitor care ar putea împinge valoarea Dogecoin peste valoarea de 1$.

Canalul de cripto-analist de pe YouTubeSelf Made” a sugerat recent că o investiție de la Bezos ar marca o cotitură masivă în succesul criptomonedei bazate pe meme.

„Se speculează că Jeff Bezos ar putea veni la fața locului ca un al doilea rol principal”, au spus YouTuber-ul. „Adoptarea de la cineva ca Bezos poate seta Dogecoin la 1$ în mai puțin de 24 de ore. Nu numai că ar avea aprobarea lui Bezos, dar ar fi susținută de cei mai bogați oameni din lume. Acesta este un lucru care se întâmplă o dată în viață. ”

Desigur, acesta este doar un zvon în acest moment. Dar Bezos nu ar fi primul investitor care sărbătorească Dogecoin.

Fondatorul Tesla, Elon Musk, a sărbătorit adesea și a înveselit forma criptomonedei. Odată a scris pe Twitter despre criptomonedă, împărtășind o imagine a câinelui Dogecoin pe care scria „Doge latrând pe Lună”.

Tweet-urile au inspirat o serie de oameni să investească în criptomonede, ceea ce a început recentul succes al companiei. De atunci, el a scris pe Twitter de mai multe ori, inspirând oamenii să aibă încredere în criptomonedă, așa cum am explicat pentru Deseret News.

Creșterea dogecoin-ului

Dogecoin a fost în valoare de 0,0023$ în iulie 2020 înainte de a urca la 0,0042$ o lună mai târziu datorită unui videoclip viral TikTok.

Mai recent, CNN a raportat că Dogecoin a crescut la 0,42$ în valoare, ceea ce reprezintă o creștere uriașă față de locul în care era acum un an.

Sursa: desert.com

Sursa foto: flickr.com

Galerie Foto

463429808_f5bb048263_b