Gaming

Teamfight Tactics s-ar putea elimina din clientul League of Legends de la Riot Games!

„Trebuie doar să găsim o noua modalitate pentru Teamfight Tactics”.

De la lansare, Teamfight Tactics a fost implementat în interiorul clientului League of Legends ca un mic extra extraordinar. Dar Riot a sugerat că aceasta nu poate fi o soluție permanentă, deoarece jocul crește dincolo de rădăcinile sale spin-off MOBA.

Cel puțin, acolo este proprietarul produsului, Winston Baker, care vede jocul în viitor. Vorbind cu PC Gamer despre modul în care TFT intenționează să-și construiască propria identitate dincolo de LoL, Baker consideră că autobattlerul ar putea depăși rădăcinile MOBA.

„Multe dintre ele depind, în esență, de modul în care servim cel mai bine jucătorii”, spune Baker. „În general, așa ne gândim la asta. Când am vrut să lansăm TFT, cel mai bun mod de a face acest lucru a fost să ne folosim clientul existent pentru LoL, deoarece ne-a oferit o mulțime de avantaje. Cred că jocul crește și pe măsură ce își dezvoltă propria identitate, da, ne uităm absolut la potențialul de mutare sau ne găsim propriul loc? Trebuie doar să găsim o casă pentru el. Depinde cu adevărat de cât investim în el și totul este determinat despre cât de mult le place jucătorilor jocul. ”

Avantajul includerii TFT în clientul League of Legends, a fost acela de a facilita jucătorilor care joacă ambele jocuri să trecă ușor între ele. Dar Baker explică faptul că nu există chiar atât de mulți oameni care joacă atât League of Legends, cât și TFT.

„Ceea ce am descoperit de fapt este că avem mult mai mulți jucători TFT endemici decât am anticipat inițial. Cu siguranță există oameni care merg înainte și înapoi, dar nu seamănă cu [modurile League of Legends] Summoner’s Rift și All Random All Mid. TFT este un joc cu totul diferit. Și așa cred că are un fel de piese în modul în care te-ai aștepta în cazul în care este un gen complet diferit. ”

Baker nu face planuri concrete, desigur. Dar TFT este deja mult mai mult decât un simplu spin-off din League of Legends – este un auto-luptător foarte popular, care poate ocazional să lovească peste 10 milioane de jucători activi pe zi. Nu vă mirați dacă, mai devreme sau mai târziu, vă veți juca dintr-un client nou.

Sursa: pcgamer.com

Sursa foto: (Riot Games).

Galerie Foto

rito