Auto & Moto

Cum va arăta noul Audi A6 E-Tron? Primele imagini cu viitoarea mașină!

Viitorul rival a lui Tesla Model S, este acest Audi A6 E-Tron, cam așa va arăta modelul dacă va ajunge în producție.

Audi și alți producători s-au obișnuit să prezinte concepte care sunt 90% reprezentative pentru un potențial model de producție. Conceptul recent A6 E-Tron EV al constructorului german este încă un alt exemplu, astfel încât, cu câteva modificări aduse fotografiilor oficiale, putem avea o idee bună cum ar arăta modelul de producție.

ElectricVehicleWeb i-a contactat pe insideevs.com pentru a promova noua lor redare a specificațiilor de producție A6 E-Tron și spunem că au pus-o în picioare. Nu au fost nevoiți să facă atât de mult, dar bara de protecție față și grila au fost ușor modificate, au fost adăugate mânerele ușilor și au fost adăugate niște roți Audi din producția actuală (de 21 inci, în loc de conceptul de 22 inci).

De asemenea, au renunțat la insigna Audi din față, au mărit ușor farurile și au scos, de asemenea, scriptul E-Tron din partea inferioară a barei de protecție (deoarece nicio producție electrică actuală Audi nu are ceva similar). Ceea ce a rămas neschimbat au fost podurile laterale care conțin camerele retrovizoare, deoarece Audi are deja ceva similar disponibil pentru modelele sale de producție (deși ca opțiune).

Audi nu a confirmat încă modelul A6 E-Tron ca model de producție, deși, trebuie spus, chiar și faptul că producătorul auto a ales să numească acest concept A6 este un indiciu puternic că intră în producție. Producătorul nu a arătat încă nicio fotografie a interiorului: fie este prea aproape de producție și nu vor să o arate, fie studiul pur și simplu nu a avut deloc.

Vestea cea mare cu A6 E-Tron este că este primul vehicul al grupului VW care merge pe noua platformă PPE dezvoltată în comun de Audi și Porsche. De asemenea, va sta la baza viitorului Macan complet electric (care va fi un vehicul complet diferit de Macan care arde gazul de nouă generație), precum și un crossover electric Audi Q6 E-Tron.

Sursa: insideevs.com